Neibo ontdekken

De 1ste belgische coöperatie voor mobiele telefonie

Neibo is een Belgische coöperatie die mobiele telefonie (abonnementen) aanbiedt, dit zowel voor privépersonen als voor professionals.

Een performante dienstverlening uitbouwen

Neibo biedt in september 2019 een performant netwerk aan in combinatie met voordelige tarieven, zowel in België als in het buitenland. Data, oproepen, sms, 4G: alles erop en eraan!

Vandaag heeft Neibo uw hulp nodig

Onze coöperatie wacht enkel nog op u: laat ons de krachten bundelen zodat Neibo kan groeien!

Community

Kom erbij, word coöperant en versterk Neibo! Nog twijfels? Kom met ons praten op een van de evenementen die we zullen bezoeken!

Evenementen

Wil je graag meer weten over Neibo, en doe je dat liever tijdens een goed gesprek? Dat treft! Bij Neibo zijn we niet verlegen en geven we u graag een extra woordje uitleg op een van de evenementen die we bezoeken.

E-meter

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zo ook bij Neibo! Word vandaag nog coöperant en versterk onze coöperatie. Want door onze krachten als burgers te bundelen staan we sterker, toch?

2030

Coöperanten

Waarom coöperant worden?

Maak deel uit van de Neibo community


Geniet als eerste van onze abonnementen


Beslis mee waar onze winst naartoe gaat

Hoe het begon en waar we naartoe gaan

Neibo is jong. Toch weerhoudt ons dat er niet van om een kleine geschiedenis weer te geven, want onze coöperatie heeft immers al een hele weg afgelegd! Ook een korte blik op de toekomst laten we niet achterwege.

Mei 2018

Een idee wordt werkelijkheid

Begin 2018 onstaat het idee voor een coöperatie voor mobiele telefonie. In mei 2018 ontpopt Neibo zich. Daarmee is de eerste coöperatie voor mobiele telefonie een feit. De eerste missie: genoeg coöperanten en fondsen verzamelen via een crowdfunding.

November 2018

De crowdfunding is een waar success!

Eind November staat de teller op € 200.000. Maar liefst 1500 coöperanten zetten mee hun schouders onder Neibo waardoor de coöperatie verder kan groeien.

December 2018 - Juni 2019

Neibo blijft groeien!

Eind 2018 werd het startschot gegeven om te starten met de technische ontwikkeling. Samen met onze technische ontwikkelaars schrijven we en perfectioneren we ons aanbod. We doen dit op basis van het advies van onze coöperanten. In de zomervakantie houden we een testfase om de laatste onregelmatigheden er uit te halen.

September 2019

Het Neibo netwerk is operationeel

Bellen, sms’en, surfen - niets houdt u nog tegen om uw Neibo-abonnement ten volste te gebruiken!

2020 - 2021

Winst in zicht!

Deze winsten vloeien enerzijds terug naar de coöperanten in de vorm van kortingen en dividenden, en worden anderzijds geïnvesteerd in duurzame, ethische en lokale projecten, gekozen door de coöperanten.

Getuigenissen & Partners

Er wordt over ons gesproken

Ontdek onderstaande artikels op onze perspagina

Versterk Neibo door een aandeel te kopen vanaf 20 euro