Onze Raad van Bestuur is op zoek naar zes nieuwe leden!

neibo recherche 6 nouveaux administrateurs

Beste,

Heeft u zin om mee te werken aan de ontwikkeling van de eerste Belgische coöperatie voor mobiele telefonie? Dat kan, want momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe bestuurders die zich voor zes tot twaalf vergaderingen per jaar beschikbaar kunnen maken. 

Voor deze vacature hoeft u geen coöperant te zijn, al mag dat uiteraard wel. Ook uw netwerk kan ons helpen om het juiste profiel te vinden. Aarzel niet om het aan te spreken!

Concreet zoeken we ervaringsdeskundigen voor de volgende domeinen:

  • Coöperatief leven

U heeft interesse in het betrekken van coöperanten bij het coöperatieve leven en u heeft ideeën die ons kunnen helpen? Collectieve intelligentietools verbergen voor u geen geheimen en de decentralisatie van beslissingen voor Neibo ligt u nauw aan het hart? U bent de persoon die we zoeken!

  • Financiën

U bent aangetrokken tot cijfers en kent bovendien de Brusselse investerings- en subsidiewereld? Het lezen van een boekhouding of financieel plan is voor u kinderspel? Vervoeg ons! 

  • Marketing

U kan ons adviseren over de do's and don'ts van een uitgekiende bevraging? U weet hoe we zo best mogelijk de behoeftes van onze abonnees definiëren en invullen? Ervaring met vragenlijsten en enquêtes heeft u bij de vleet? Deze positie is voor u!

  • Commercieel

U heeft ervaring in de verkoop van diensten en kan ons helpen bij de verspreiding van onze abonnementen? Ga mee met ons aan boord!

  •  Communicatie

Vormgeven en inkleuren van boodschappen is uw passie? In die mate dat u er uw beroep van heeft gemaakt en daardoor het Neibo-team kan adviseren bij het opstellen van een strategie? Welkom bij Neibo!

  •  Technisch

Heeft u ervaring in telecom hardware en/of software? Neibo staat nog voor vele uitdagingen, is ambitieus en moet daardoor op de hoogte blijven van wat er zich afspeelt binnen de telecomwereld. Indien u dergelijke ervaring bezit, bent u voor ons de geknipte persoon! 

In de praktijk

- Tijdsbeslag

De Raad van Bestuur komt een paar keer per jaar bijeen. Elke vergadering verlangt wat voorbereiding om de documenten die wij u zullen toesturen door te nemen.

- Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, maar een onkostenvergoeding is wel mogelijk!

- Procedure :

Stuur uw cv naar hello@neibo.be voor 15 augustus.

Wilt u meer informatie over het statuut van bestuurder? Bekijk onze FAQ!