Jobaanbiedingen

Onze jobaanbiedingen

Neibo is een groeiende start-up. Soms zijn we op zoek naar nieuwe profielen. Solliciteer gerust naar onze vacatures of solliciteer spontaan via hello@neibo.be.

Neibo is op zoek naar een Project Manager (H/F/X)

Neibo is op zoek naar een projectmanager (M/V) die geïnteresseerd is in de coöperatieve sector, telecom en zich comfortabel voelt met talen. Om de vacature te lezen en om te solliciteren, klik HIER

Student voor onthaal - Algemene Vergadering

Neibo is op zoek naar een student voor haar Buitengewone Algemene Vergadering op maandag 3 en 17 februari.

  • Missie : Onthaal
  • Uren: van 19.00 uur tot max 23.00 uur.
  • Vaardigheden: een glimlach, motivatie en kennis van het Nederlands. Geen noodzaak om tweetalig te zijn 🙂 Engels is een pluspunt, maar niet verplicht. Betaald !

Beschikbaar & geïnteresseerd? Solliciteer zo snel mogelijk per e-mail naar en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Tweetalige tolk FR-NL voor Algemene Vergadering

Wij zijn op zoek naar een tweetalige tolk Frans-Nederlands voor een mondelinge vertaling van het Frans naar het Nederlands tijdens onze Algemene Vergadering.

  • Missie: consecutief tolken – u staat naast onze gedelegeerd bestuurder op het podium om zijn woorden uit te spreken. U vertaalt ook de toespraken van het publiek uit het Nederlands naar het Frans.
  • Van 19:00 tot 22:00 uur.
  • Vaardigheden: U bent tweetalig en op uw gemak voor een publiek. U kan gemakkelijk jongleren tussen de 2 talen.

Betaald!

Beschikbaar & geïnteresseerd? Stuur uw aanvraag zo snel mogelijk per e-mail naar hello@neibo.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Onze kantoren