Technische ontwikkelingen & conferentie 3/10 verplaatst

Update Tests Techniques & Conférence 03/10 Reportée

Neibo bevindt zich momenteel in de testfase van haar netwerk. Na wat lichte vertraging door Covid-19 is de bal weer aan het rollen gegaan. Wat denkt u van een kleine update?

  • De ontwikkeling van ons klantensysteem (CRM) is voor 70% voltooid. Wat nog rest zijn de integratie van de tariefplannen en de configuratie van de database. Momenteel testen we het systeem.  
  • De ontwikkeling van de facturatie is voor 80% voltooid, er resten nog wat technische aspecten om aan te passen. 
  • De voicemaildienst is klaar langs onze zijde. We kunnen starten met de testen zodra onze netwerkleverancier Orange enkele problemen langs hun kant heeft opgelost. 
  • We testen momenteel het functioneren van het callcenter. 
  • Orange test de functionaliteiten van Neibo op haar netwerk, voorlopig is een groot deel van de tests geslaagd. We werken samen hard om de resterende problemen op te lossen. 

Voorlopig blijven we op koers om vanaf halfweg oktober de eerste coöperanten toe te laten tot het Neibo-netwerk.


Conferentie 3/10 verplaatst
 
Omdat we flink wat vragen binnenkregen over 5G wou Neibo een conferentie over draadloze communicatie, elektromagnetische golven en de gezondheid organiseren met als gast fysicus Wendy De Hemptinne. De conferentie gold als start van een reeks discussies over de onderwerpen. We ontvingen van een honderdtal coöperanten hun interesse en beslisten daarom een samenkomen te organiseren op zaterdag 3 oktober in Brussel.  
 
Omwille van de Covid-19 situatie lijkt het ons wijselijk om de conferentie voorlopig uit te stellen.
 
We zullen u op de hoogte stellen zodra we een nieuwe datum hebben gevonden.