Technische test: daar gaan we!

cartes sim

Beste,
 
Geweldig nieuws: we hebben nu onze SIM-kaarten ontvangen! 20.000 kaarten zijn aan Neibo geleverd. We stappen nu in een nieuwe ontwikkelingsfase: technische tests
 
Technische tests zijn essentieel om te checken of wat we hebben opgezet op zijn best werkt. Er zijn verschillende stappen gepland:

  • Stap 1: De kaarten worden getest door Orange, de operator die ons het netwerk ter beschikking stelt.
  • Stap 2: Zodra deze stap gevalideerd is, worden ze getest door ons team.
  • Stap 3: We zullen een testfase starten met verschillende coöperanten. Stap voor stap is het doel hier om het testpubliek te verbreden, tot de publieke lancering van de abonnementen!

Een beetje meer geduld... 
 
Als gevolg van Covid-19 werden de testfasen uitgesteld van de oorspronkelijk geplande periodes.
Operatoren, waaronder Orange, worden indirect getroffen. Het gebruik van het netwerk is sinds het begin van de coronamaatregelen intensiever geweest. De operatoren moeten er absoluut voor zorgen dat hun netwerk goed functioneert, zodat de klanten zonder enig probleem kunnen communiceren. Bijgevolg worden eventuele wijzigingen aan het netwerk tijdelijk geblokkeerd om een stabiel netwerk te behouden en te garanderen.

Concreet betekent dit dat onze tests op pauze staan en dat we zullen moeten wachten voordat we ze opnieuw kunnen starten. 
Orange is echter de enige leverancier waarmee we een vertraging zien.
 
Het A2Com-team, die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het klantenplatform, heeft ons laten weten dat hun bedrijf normaal draait. De levering van een 1e versie van het platform staat daarom nog gepland voor het begin van de zomer.
 
Graag tot binnenkort, en zorg goed voor jezelf,
 
Het Neibo-team