Neibo_Belgium

 

Neibo is een Belgische coöperatie die mobiele telefonie aanbiedt voor particulieren en professionelen.

Neibo_Durable

 

De coöperatie, die is opgericht door en voor de burgers, is in handen van zijn klanten en partners. Zij beslissen over de strategische richtingen die Neibo zal nemen.

Elke burger of rechtspersoon, reeds klant of niet, kan coöperant worden en het collectief project van Neibo versterken.

Neibo_Ethique

 

Door bewust de economie te verschuiven naar de samenleving, besteedt Neibo zijn winsten enerzijds aan de coöperanten door middel van kortingen of dividenden en anderzijds aan projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van de economie en in een meer gelijke samenleving.

Missie, visie en waarden

Onze missie is een kwalitatieve telefoonservice op te bouwen als coöperatie.

Deze transparante en democratische structuur geeft de mogelijkheid aan elke burger om de strategische beslissingen van Neibo mee uit te tekenen.

Bij Neibo werken we aan een eerlijkere economie waar de burgers het zeggenschap in eigen handen hebben. 

Neibo is erop gericht om een referentiespeler te worden in de telecomsector en wilt een volledig aanbod ontwikkelen in volledige transparantie dat voldoet aan de vraag van de gebruikers.

Kwaliteit

NEIBO biedt gsm-abonnementen aan met belminuten, SMS en data inbegrepen waarbij de kwaliteit wordt gegarandeerd dankzij een transparante en efficiënte dienstverlening op maat van de gebruikers en conform de marktprijs.

Ten slotte levert Neibo een technische ondersteuning en een doeltreffende dienst na verkoop.

Transparentie

Voor de uitvoering haalt NEIBO alles uit de kast om aan zijn coöperanten en klanten volledige transparantie te bieden. Dit vertaalt zich in een duidelijk en gedetailleerd dienstenaanbod, zonder addertjes in het gras en met een eerlijke, open en verantwoorde communicatie.

Democratie

NEIBO verkiest een democratisch bestuur. De vaardigheden van iedereen binnen het team worden gewaardeerd en er is de voorkeur voor een horizontale bedrijfsstructuur.

De coöperanten worden van elke strategische beslissing omtrent de coöperatie op de hoogte gebracht en er wordt rekening gehouden met hun mening.

NEIBO garandeert ook een democratisch systeem bij de besluitvormingsorganen van de coöperatie.

Respect voor het privéleven

NEIBO hecht veel belang aan het respecteren van het privéleven van de coöperanten en zijn klanten.

Buiten de nodige gegevens om de werking van NEIBO en zijn diensten te garanderen, wordt er niets gevraagd. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden en ook niet verkocht voor commerciële doeleinden. Ten alle tijden blijven zij in het strikte kader van de coöperatie.