Waarom Neibo?

De economie ten dienste van de samenleving en burgers stellen

Door een innovatief economisch model in coöperatie voorop te stellen, willen we de maatschappelijke tendens omkeren en aantonen dat een ander ondernemingsmodel mogelijk is. Bij Neibo werken we mee aan de creatie van een eerlijkere economie waarbij deze ten dienste staat van de burgers :

  1. De strategische beslissingen worden door de coöperanten genomen.
  2. De winsten blijven lokaal verankerd en dragen bij tot de ontwikkeling van het grondgebied waar ze gegenereerd zijn. Ze worden verdeeld onder de leden, een reserve voor de coöperatie en een investering in de lokale economie.
  3. Neibo zal geen buitensporige fiscale optimalisatie toepassen en zal zijn belastingen in België betalen.
  4. Neibo zal de ecologische impact van haar activiteiten evalueren en uitzoeken welke mogelijkheden er zijn om de impact te verlagen door carbon credits aan te kopen.

Vandaag meer dan ooit, zijn we ervan overtuigd dat het tijd is om een nieuw economisch model te ontwikkelen dat het menselijk aspect en zijn omgeving respecteert!

Waarom mobiele telefonie?

Neibo investeert in de telecomsector, aangezien het noodzakelijke diensten zijn die ons allen dagelijks aanbelangen. In eerste instantie, focussen we ons op mobiele telefonie aangezien dit het makkelijkst op te zetten is. Op middellange termijn zullen onze diensten uitgebreid worden om een volledig pakket aan te bieden TV – INTERNET – TELEFONIE zoals het merendeel van de telecombedrijven.

Mobiele telefonie is het makkelijkst te ontwikkelen om de volgende redenen:

  • Deze sector is sinds enkele jaren opengesteld voor concurrentie.
  • De actuele technologie laat het toe om gemakkelijk een virtuele mobiele telefonie operator (MVNO) te worden.
  • Mobiele telefonie is een activiteit binnen de telecom waarbij de rentabiliteit het makkelijkst te waarborgen is, in vergelijking met INTERNET en TV.